Att må bra är något som vi alla önskar. Även om det inte alltid är så behöver vi arbeta oss fram till vad som krävs för att vi ska må så bra som vi bara kan. För att vi ska kunna arbeta och i övrigt finnas så är vikten av god hälsa något som berör oss alla.

Några viktiga beståndsdelar i att må bra är kost och motion. Hur vi rör oss och vad vi äter är viktigt för vårt mående. Visst man man må helt okej även om man inte rör sig och inte äter rätt. Men den som gör detta vet inte skillnaden mellan att regelbundet motionera och tänker igenom sin kost. Med regelbunden motion och rätt kost så kommer man att må så mycket bättre.

Om man som kvinna är gravid så är det än viktigare att hålla koll på sin hälsa. Under en graviditet så har man inte bara sig själv att tänka på utan det finns något mer att tänka på och göra sitt yttersta för att både foster och som blivande mamma mår så bra som möjligt. Prata med din barnmorska om du inte mår som du förväntat dig. Hitta det som gör att du mår bättra och var rädd om din hälsa.

Rekommenderade artiklar