Under en period så blev populärt att ta bort badkar och sätta in duschkabiner och olika lösningar i sin badrum. Idag så har badkar fått en renässans och är tillbaka i våra badrum. Vi kryper gärna ner och tar oss ett härligt och välförunnat bad.

Om du idag endast har dusch i ditt badrum så kan du med relativt enkla  medel sätta in ett badkar. Även om ditt badrum inte är så stort så finns det de som kan passa in i mindre badrum. De så kallade duschbadkaren är av mindre modell och gör det möjligt att få plats med detta i mindre badrum. Du kanske inte kan sträcka ut dig i din fulla längd men dock få ett avkopplande bad efter en tuff arbetsdag.

Man kan med ganska enkla medel skapa ett mini spa där hemma. Fyll upp ditt badkar med varmt vatten  och droppa i lite eteriska oljor, rosenblad eller annat som kan passa för att du ska kunna krypa ner i ett härligt avkopplande bad. Tänd lite levande ljus i badrummet och sätt på lite soft musik via någon blåtandshögtalare som du kan ställa in i badrummet. Det kan bli riktigt mysigt och du får en stund och garanterat spakänsla.

Vi hoppas du kan skapa ditt badrum som du önskar med ett nytt badkar. Om det blir ett fullt stort badkar eller ett duschbadkar beror på ditt badrum och vad som får plats. Njut så mycket du kan med dina bad.

Rekommenderade artiklar