Befinner du dig i Uppsala-trakten och är i behov av lite massage? I Uppsala finns ett utbud av massage som är minst lika bra som det som man kan förvänta sig för en så pass stor stad – det är ju som bekant Sveriges fjärde största stad sett till antalet invånare. Det finns kliniker och institut som erbjuder massage över hela staden: du hittar givetvis flera olika alternativ i centrum men även ute i Flogsta och i Sala Backe.

Det är en konkurrenssituation som gör att du kan få ett bra pris. I centrum ligger Team Lars Massage, Muskelakuten i Uppsala, Willow Hälsa, Muskler Med Mera, Uppsala Laser & Massage, Relax House och Malin Hudvård och Spa, HälsoStödet och Muskelvärkstan, medan det i Sala Backe finns Muskelcentrum Uppsala, HT Hälsoterapeuten och Salabacke Rygg och Massage. I Flogsta finns Massage Oscar.

Denna geografiska utspridning gör att du som bor eller arbetar i Uppsala nästan garanterat kan hitta en massör som du gillar och som ligger förhållandevis bra rent geografiskt. Det finns även till exempel Thaimassage i Luthagen i form av Aromathai.

Massörerna i Uppsala skiljer sig åt sinsemellan i bakgrund och erfarenhet och således även i pris. Det finns en ganska stor spännvidd vilket gör att du har stor möjlighet att anpassa hur kvalificerad massören är och prisbilden beroende på behov och förutsättningar. Det är enkelt att hitta massörerna i Uppsala och många av dem har egna hemsidor så är du i behov av massage och befinner dig i regionen kan du snart ha fått hjälp med stelhet och smärtor.

Rekommenderade artiklar