I ett förhållande så är man två om det mesta, även om man får sin egentid så är det många beslut som ska fattas på två. Det kan vara var man ska åka på semester eller så enkelt om vad man ska äta till middag.

Börjar man gnabbas om små saker så finns det alltid en risk att det växer sig till något större. Det gäller att ge och ta i ett förhållande, det är två viljor som ska komma överens om saker och ting och om man inte ger med sig mellan varven så kommer det snabbt att börja gnissla. det gäller att an tar tag i saker och ting som man inte dyker är bra i ett förhållande. Att prata ut om det man anser vara fel är en viktig väg att gå i en parrelation.

Kan man inte komma överens så kanske samtalsterapi är en väg att gå.  Att låta någon expert finnas med i samtalet och vägleda i rätt riktning kan vara en bra lösning på det knutar som uppstått kanske under många år. Om ni forfarande älskar varandra så finns det ingen anledning att kasta bort den relationen utan det kan vara bättre att försöka läka det som gått snett.

Rekommenderade artiklar