Välkommen till Uppsala Wellness. Här kommer du att hitta allt du letar efter när du behöver träna upp kroppen. Du får också bra tips om var du skall vända dig när du fått problem med din kropp. Kanske vill du börja träna på gym eller i grupp. Eller så vill du bara ha tips om det som är bra för kroppen att äta och dricka.

Du som bor i Uppsala eller som tänker flytta hit kommer att få mycket hjälp av oss att få tips om var du kan träna, köpa hälsosam mat och dryck och var du kan få hjälp med massage och annan muskulär stimuli. Vi listar de träningslokaler som finns här och vi ger bra länkar till hälsoprodukter du kan köpa i Uppsala. Starta din dag med en hälsosam kopp te av naturliga örter och fortsätt sedan att äta ekologiska och hälsosamma rätter under dagen. När kvällen kommer kan det vara skönt att varva ned med skön musik, yoga och ett rogivande te.

Fitness

Det man oftast tänker på när man hör ordet ”fitness” är en muskulös och ung kropp. Fitness betyder så mycket mer. Träning av kroppen i olika former är en viktig del i det hela. Det är bra om man kan träna på gym eller delta i någon form av gruppträning någon gång i veckan. Det finns flera trevliga träningslokaler i Uppsala och det enklaste är kanske att börja på Friskis och Svettis. Länken du fick går till Friskis och Svettis hemsida i Uppsala. Här kan du se vilka möjligheter till träning du erbjuds. Här finns många olika gruppträningar där du får träna kroppen i Flex, Hit, Box, Step, Yoga och mycket mer.

Friskis har hela tre träningslokaler i Uppsala och de ligger i Ekeby, Ultuna och Väderkvarn. Du kan se på kartan på deras hemsida var lokalerna är belägna och troligen kommer du att upptäcka att det inte är långt till en träningslokal från där du bor.