Har du länge drömt om att ha det där långa och fylliga svallet svajande på ditt huvud? Du behöver inte fundera längre, idag finns det riktigt bra löshår på marknaden som gör att du får ett helt naturligt resultat. På Pozehair.se kan du köpa löshår som uppfyller alla krav om kvalitet för bästa resultat.

Olika typer av löshår

Det har blivit mycket mer vanligt idag att man väljer att sätta in löshår. Man behöver inte alls tänka att det enbart är till för den som vill ha jättelångt hår. Om du upplever att du har tunt och livlöst hår kan du med fördel sätta in lite löshår med samma längd som ditt egna som gör att det blir fylligare.

Det finns både äkta löshår och syntetiskt löshår. Med äkta löshår får du det bästa resultatet, det kostar lite mer men kan vara värt det då du kan styla eller färga håret precis som du vill. Ett syntetiskt löshår passar bättre om du ska ha löshåret någon enstaka gång till en speciell uppsättning eller om du känner att du vill prova på innan du går vidare till äkta löshår. Detta hår går tyvärr inte att färga och styla på samma sätt som äkta hår, men de kommer ofta i olika former såsom rakt, vågigt eller lockigt.

Sätta fast löshår

Det finns flera olika sätt att fästa löshår på, bland annat via clip-on, tejp, mikro-ringar eller via limning.

Om du vill göra detta själv hemma på enklast sätt och vill kunna ta ut ditt löshår kan det vara klokt att använda clip-on metoden. Du kan göra detta hemma själv i spegeln. På löshåret sitter det clips som du enkelt fäster fast i håret vid hårbottnen. De kommer oftast i olika bredder som gör att du kan välja den bredd som passar var på huvudet.

Vill du att ditt löshår ska sitta fast ett tag utan att behöva ta ur det kan du välja tejp som kan hålla upp till ungefär fyra veckor. I denna metod fästs löshåret med tejp på utvalda tunna hår-passéer. När man använder sig av micro-ringar sätter man fast tunna hårtestar i ditt eget hår med hjälp av en liten ring, denna metod kan hålla upp till tre månader. Dessa metoder är svårare att göra på sig själv, tar längre tid och är lite mer pillrigt eftersom tanken är att det ska sitta i längre.

 

 

 

Rekommenderade artiklar