Känner du att det är dags för en förändring i livet, börjar du känna av att din kondition börjar bli sämre. Plus att det blir allt trögare att kliva upp på morgonen så kanske det det är dags för en förändring av livsstil.

Att förändra något kan vara krävande då det är oerhört lätt att falla in ett mönster som inte är bra för dig. Det är betydligt svårare att bygga upp något än att rasera och att träna upp en dålig kondition kan ta sin tid och du får vara beredd på hårt arbete.

Sätt upp små mål som du känner är nåbara. När du nått dessa mål så kan du ändra din målbild och öka dagsdosen av träning för att successivt öka, då kommer det inte att kännas allt för jobbigt. Du ska dock bli svettig och arbeta för att få upp pulsen.

När du väl kommit i gång så kommer du efter ett tag att se en märkbar skillnad mot för då du började att träna. Du får en helt annan hållning i kroppen genom din träning och du kommer att vara betydligt piggare än innan trots att du tar ut dig ordentligt varje gång du tränar.

Rekommenderade artiklar