Ibland blir inte livet riktigt som man tänkt sig, det som såg så bra ut för 30 år sedan har utvecklats till något helt annat. Två individer som från en början var som ett har plötsligt börjat glida ifrån varandra och det kan vara svårt att hitta rätt och komma hem hos varandra. Känns detta igen?

young-couple

Det gäller att ta vara om varandra och även fast livet kan vara hårt och orättvist försöka lösa de problem som uppstår under vandringen med varandra, det är inte lätt och det finns inga mirakelkurer som kan lösa problem som uppstått mellan två personer. Känner man att man inte kommer någonstans så kan det vara läge för att söka hjälp, det finns hjälp att få genom att gå i parterapi och få prata med någon som kan och förstår er situation.

Det kan vara så att ni har försökt att prata med varandra och det kanske hjälpt en stund men efter ett tag så är ni inne i de vanliga hjulspåren igen och kommer inte ur. Då kan det vara bra att få samtala med någon utomstående som inte har några förutfattade meningar om er utan kan för ett förnuftigt samtal som kan leda till något positivt och till en förändring för er båda. Det finns stora möjligheter att ni hittar en lösning på era problem. Det finns de som skiljt sig och flyttat ifrån varandra för att senare hittat tillbaka till varandra.

Rekommenderade artiklar